23948sdkhjf

Copenhagen Towers har nået toppen

Det store ”Green Building”-projekt fejrede mandag rejsegilde på byggeriets første etape, der omfatter det internationale 4-stjernede hotel Crowne Plaza, kontordomicilet South Wing samt knap 400 parkeringspladser.
Cirka 250 håndværkere er pt. i sving på byggepladsen i Københavns Ørestad, og de var mandag blandt gæsterne, da konsortiet bag det storstilede Copenhagen Towers holdt rejsegilde på byggeriets første etape:

- I dag holder vi rejsegilde for et af Danmarks største byggerier, men det der er endnu vigtigere er, at det også er et rejsegilde for et kontor- og hotelbyggeri, som lever op til både EU's krav til "Green Building" samt til de danske krav om lavenergiklasse II. Copenhagen Towers vil således være i front, når det gælder fremtidens energikrav. Det er et reelt alternativ for de virksomheder, som tænker på miljøet, og som ønsker energi- og miljørigtige kontorlokaler eller hotelovernatninger, siger Flemming Joseph Jensen, CEO hos Sjælsø Gruppen, som har udviklet projektet.

Når hotellet Crowne Plaza åbner, skal 150 stillinger besættes. Til det formål har hotelledelsen indgået en samarbejdsaftale med Københavns Kommune, der indbefatter, at stillingerne skal besættes af grupper, som har haft svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Det kan fx være familiesammenførte kvinder, utilpassede unge eller unge med indvandrerbaggrund, og Crowne Plaza uddanner de unge og garanterer fastansættelse, hvis kandidaterne består uddannelsen.

Kilde: By & Havn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109