23948sdkhjf

Stærk vækst for Krüger på de internationale markeder

Krüger A/S, der udvikler løsninger til vand og spildevand, afsluttede 2008-regnskabet med en omsætning på over 1,3 mia. kroner samt en fyldt ordrebog til de kommende år.
Et nyt stort renseanlæg til Ungarns hovedstad Budapest, udbygning af renseanlægget i Portugals hovedstad Lissabon og indvielse af Nordens største vandværk i Oslo er blot nogle af de mange projekter med fokus på vandmiljøet, der var med til at sikre Krüger en omsætning på over 1,3 mia. kr. i 2008.

Milliardomsætningen er bygget op gennem længere tid, og Krüger har således haft en gennemsnitlig årlig vækst i omsætningen på 25 % over de seneste fem år. Resultaterne følger den stærke vækst, og Krügers nettoresultat blev på 32,6 mio. kr. i 2008, hvor resultatet for 2007 til sammenligning var på 27,5 mio. kr.

Størstedelen af omsætningsvæksten kommer fra store projekter i udlandet. Blandt andet fik Krüger i samarbejde med moderselskabet Veolia Water Solutions & Technologies en kontrakt i 2008 på design og konstruktion af et stort renseanlæg samt et nyt slamforbrændingsanlæg til borgerne i Polens hovedstad Warszawa. En af flere store kontrakter, som fylder ordrebogen op i de kommende år.

Fokus på innovation og udvikling inden for miljøteknologi
- Vi har i de senere år oplevet en stor vækst i de internationale projekter og forventer status quo i de kommende år. På det danske hjemmemarked er Krüger p.t. i gang med mere end 700 projekter til forbedring af vandmiljøet, og vi har godt 700 medarbejdere, der bor og arbejder ud fra Danmark. For at sikre en fortsat vækst i ind- og udland fokuserer vi derfor meget på innovation og teknisk udvikling inden for vandmiljø og er involveret i adskillige udviklings-, test- og demonstrationsprojekter i forhold til CO2, energirigtige løsninger og håndtering af klimaændringer, fortæller Leif Bentsen, der er direktør for Krügers danske division.

Nordisk ekspansion
Krüger er først og fremmest aktiv i de nordiske lande samt Polen og Baltikum. Specielt Norge, Sverige og Polen er nogle af de lande, hvor gruppen har fået fodfæste inden for de senere år. I Polen, hvor Krüger beskæftiger over 150 medarbejdere, er vi markedsførende på slamtørring og slamforbrænding. I Sverige har Krüger nu flere selskaber og mere end 130 medarbejdere.

Kilde: Krüger - http://www.kruger.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079