23948sdkhjf

Jyske byggefirmaer fusionerer

JCN har købt sig ind i Frifeldt Huse, og via en større og stærkere organisation satser de to firmaer nu på at øge markedsandelen inden for især helårshuse.
Byggefirmaerne JCN A/S og Frifeldt Huse A/S med hovedkvarter i Vildbjerg er gået sammen i bestræbelserne på at overvinde de svære markedsforhold i byggeriet.

I praksis sker det ved, at JCN køber sig ind i Frifeldt Huse og fremover tegner sig for 50 % af aktiekapitalen:

- Sammen er vi stærkere, og det er helt klart markedet for helårsboliger, vi vil fokusere endnu stærkere på at udvikle, siger Frifeldt-direktør Kurt Kristensen.

Han suppleres af direktør-kollega Flemming Skov Nielsen:

- Vi har især beskæftiget os med erhvervs- og offentligt byggeri, mens Frifeldt Huse har hele paletten inden for fritids- og helårshuse, hvor vi gerne vil styrke os. Det er et område, vi længe har villet udvikle, og med Frifeldt Huse har vi fundet den rigtige platform, fastslår JCN-direktøren, der tidligere i år etablerede en ny afdeling i Vejle.

Markedet er på vej mod bedre tider
Fusionen kommer ifølge Kurt Kristensen på et godt tidspunkt, hvor optimismen så småt er ved at vende tilbage:

- Finanskrisen har været hård ved markedet for fritidshuse, der hidtil har tegnet sig for 80 % af vores omsætning, men i forhold til årets første måneder mærker vi nu en markant fremgang, og efter sommerferien gearer vi væsentligt op. Vi har eksempelvis firedoblet antallet af tilbud i forhold til sidste år. Væksten skal samtidig ses i sammenhæng med en historisk lav rente, siger Kurt Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094