23948sdkhjf

Dan-Ejendomme øger indtjeningen

Ejendomsvirksomheden er kommet ud af årets første seks måneder med et overskud efter skat på 15,8 mio. kroner. Det er en fremgang på 6 mio. kroner sammenlignet med 2008.
Målt på såvel omsætning som resultat bød årets første seks måneder på fremgang for Hellerup-baserede Dan-Ejendomme AS.

Virksomheden, der tilbyder serviceydelser i tilknytning til fast ejendom, øgede sin nettoomsætning fra 125,3 mio. kroner i første halvår 2008 til 136,3 mio. kroner i det aktuelle halvårsregnskab. I samme periode lykkedes det at løfte bundlinjen med 6 mio. til 15,8 mio. kroner:

- De første seks måneder af året er forløbet tilfredsstillende, og delårsrapporten følger ledelsens forventninger, konstaterer Dan-Ejendomme.

Koncernen oplyser endvidere, at både ejendomsforvaltning og drift af investeringsejendomme er forløbet tilfredsstillende. Det forbedrede resultat har dog ikke givet anledning til opjustering af forventningerne:

- For regnskabsåret 2009 forventer koncernen en omsætning på niveau med 2008 ( 267,1 mio. kroner, red. ) og et resultat af primær drift på 32-36 mio. kroner. Koncernen forventer et resultat før skat på 48-52 mio. kroner under forudsætning af en positiv værdiregulering af investeringsejendommene med 15 mio. kroner, lyder det.

Om Dan-Ejendomme
Koncernen etableret i 1989, og beskæftiger sig med ejendomsforvaltning; herunder ejendomsadministration og forretningsførelse. Aktiviteterne på Sjælland er samlet ved hovedkontoret i Hellerup nord for København, mens de vestdanske interesser varetages fra et kontor i Højbjerg syd for Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.18