23948sdkhjf

C. F. Møller lukker Vejle-afdeling

Arkitektfirmaet vil fremover varetage aktiviteterne i Trekantsområdet og Region Syd fra hovedkontoret i Århus.
Fra udgangen af august vil C.F. Møller ikke længere være at finde i Vejle.

Det jyske arkitektfirma oplyser i en pressemeddelelse, at man efter næsten 40 år i den østjyske by har valgt at lukke sit kontor for i stedet at samle aktiviteterne på hovedkontoret i Århus.

- Med flytningen sikres en fastholdelse og videreudbredelse af de kompetencer og erfaringer, som Arkitektfirmaet C. F. Møller har oparbejdet i Vejle ved en reduktion af omkostninger uden tab af arbejdspladser, forklarer ledelsen og understreger, at flytningen ikke skal ses som en nedprioritering af engagementet i Vejle.

Kontoret i Vejle blev oprettet i 1970, da sygehusbyggeriernes omfang i det daværende Vejle Amt voksede. Siden fulgte flere opgaver for amtet; blandt andet Amtsgården og Kolding Sygehus.

I takt med at tegnestuen i Vejle fik flere medarbejdere og skiftede adresse flere gange, blev der også løst opgaver i kommunal og privat regi - både i og udenfor Vejle. Deriblandt markante projekter som Tulip i Vejle, Dadeko-tapperiet i Fredericia, boligbebyggelsen Sandegraven i Vejle og P-huset i Billund Lufthavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094