23948sdkhjf

Byggevirksomheder opruster via samarbejde

Tre succesfulde virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen indleder samarbejde og udvider samtidig deres tilbud til kunderne.
- Bliv mere effektiv ved at koncentrere dig om din kernekompetence og få samtidig fordelene af det andre er gode til.

Sådan lyder parolen hos de tre midtsjællandske virksomheder; Brødrene A. & B. Andersen A/S, CP ApS og Bramsnæs Entreprenørmaskiner ApS, der netop har indgået en ny samarbejdsaftale. En aftale, der betyder, at Brødrene Andersen outsourcer alt deres materiel til CP samt materiel med fører til Bramsnæs Entreprenørmaskiner.

Brødrene Andersen har i øjeblikket meget travlt med blandt andet to store projekter i Ørestaden, og den nye aftale giver ro til at fokusere på en forbedring af nøgletallene. For Bramsnæs Entreprenørmaskiner medfører aftalen en meget bredere maskinpark end hidtil:

- Vi er meget glade for, at vores samarbejde med Brødrene Andersen er blevet endnu tættere, og at de valgte netop os som samarbejdspartnere. Med aftalen kan vi nu tilbyde materiel med fører i klasserne fra 800 kg til 50 ton. Både gamle og nye kunder vil mærke en enorm fordel ved, at vi har udvidet vores maskinpark betydeligt, forklarer Jesper Jensen fra Bramsnæs Entreprenørmaskiner.

Tilsvarende er meldingen hos CP, der i dag er den mest synlige udbyder af moduler i det Københavnske bybillede i forbindelse med byggeri og renoveringer:

- Det er en del af vores strategi at sætte et større fodaftryk inden for entreprenørsektoren og udvide vores produktportefølje, siger adm. direktør Peter Rassing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093