23948sdkhjf

Stort Ørestad-projekt går ind i sin sidste fase

”Hesteskoen” i Ørestad Syd er Arkitektgruppens hidtil største projekt.

I Ørestad Syd er Arkitektgruppen ved at lægge sidste hånd på et karrébyggeri, som med sine godt 50.000 etagemeter er selskabets hidtil største.

”Hesteskoen”, som projektet kaldes, består af ejerlejligheder, rækkehuse, private udlejningsboliger og almene boliger.

Netop nu opføres et parkeringshus i to plan med 294 p-pladser og en stor gårdhave på taget til karréens beboere. Ud over parkeringshuset afventer blot færdiggørelsen af endnu et boligbyggeri med 125 lejligheder og publikumsorienteret erhverv i stueetagen, før hele karréen står færdig.

Arkitektgruppen har gennem de seneste 10 år spillet en betydelig rolle i udviklingen af Ørestad, og for administrerende direktør Robin Feddern er det derfor en stor tilfredsstillelse at se de mange tanker og visioner blive til virkelighed:

- Det er rart at se, at de tanker og visioner vi havde omkring karréen for over ti år siden nu bliver til virkelighed. Den endelige udformning af p-huset er sket i samarbejde med By & Havn, og vi glæder os meget, til det står færdigt, så områdets beboere kan få glæde af både de mange p-faciliteter og et færdigt rekreativ område i gårdrummet, siger Robin Feddern.

Arkitektgruppen står for både udvikling og totalentreprise på p-huset sammen med en række partnere, herunder Årstidernes Arkitekter og det rådgivende ingeniørfirma Henry Jensen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096