23948sdkhjf

Mulitform satser hårdt på nyt butikskoncept

Med tre nye butikker i Kolding, Århus og Esbjerg går køkkenfirmaet målrettet efter kunderne i det eksklusive segment.
Som led i en international strategi har det danske køkkenfirma Multiform A/S skabt et nyt butikskoncept, der skal give kunderne unikke oplevelser, når de køber eksklusive køkkener.

For kort tid siden åbnede Multiform de to første konceptbutikker i Kolding og Århus. Begge steder er man kommet flot fra start, og nu åbner endnu en butik i Esbjerg:

- Konkurrencen i det eksklusive segment er intensiveret. Derfor er vores nye konceptbutikker i høj grad en strategisk og fremadrettet investering. Det skal underbygge vores brand og manifestere os som et af Danmarks absolut mest eksklusive køkkenmærker, siger Henrik Nielsen, der er Multiforms butikschef i Esbjerg.

Med satsningen vil Multiform gerne signalere, at virksomhedens køkkener hører til i den eksklusive ende af skalaen, og det kræver optimale rammer:

- I dag vil kunderne have én på opleveren i alle aspekter af livet. Hvis du overvejer at bruge adskillige tusinde kroner på et eksklusivt køkken, er det vel heller ikke for meget at forlange den bedst tænkelige kvalitet i alle led af processen, supplerer administrerende direktør Bjarne Schmidt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109