23948sdkhjf

Engsø Gruppen på opkøb i Herning

Herlev-virksomheden har netop overtaget tømrerfirmaet Svend Mortensen A/S, og flere investeringer meldes på vej.
Engsø Gruppen overtog i juli møbelfabrikken Friis-Knutzen ApS via datterselskabet datterselskab Jönsson Invent, og nu har entreprenørkoncernen fået endnu et opkøb på plads.

Denne gang er der tale om tømrerfirmaet Svend Mortensen A/S, som beskæftiger 35 medarbejdere med base i Herning:

- Vi vil være repræsenteret i hele landet, og med overtagelsen af Svend Mortensen har vi sikret os en solid platform for en videre udbygning af vores position i Jylland, siger direktør Per Engsø Larsen.

Svend Mortensen A/S kører videre som hidtil, og Lars Mortensen – der siden 1975 har udgjort ledelsen sammen med Sven-Erik Mortensen – vil fortsætte som tømrermester og aktionær. Sven-Erik Mortensen benytter til gengæld lejligheden til at fratræde som led i et generationsskifte.

- Vi har længe bakset med spørgsmålet om, hvad der skulle ske med virksomheden, for børnene vil ikke ind, og tiden er ikke lige til salg af en håndværksvirksomhed. Men nu er kursen sat, og vi er stolte over, at virksomhedens fremtidige drift er styrket som en selvstændig enhed i Engsø Gruppen, siger Lars Mortensen.

Flere opkøb på vej
Engsø Gruppen har som mål at være repræsenteret i hele landet, og derfor er Per Engsø Larsen fortsat på udkig efter nye håndværksvirksomheder:

- Vi har behov for flere virksomheder i Midtjylland og Århus-området, og vi er klar til at købe op der, hvor det passer ind i vores strategi og geografi, fastslår han.

Om Svend Mortensen A/S
I mere end 100 år har Svend Mortensen A/S været en central brik i Hernings udvikling fra stationsby til messeby, og virksomheden har været involveret i opførelse af over 125.000 m2 messehaller.

Senest har Svend Mortensen optrådt som underentreprenør på plejecenteret Søglimt med 50 boliger, samt Hernings nye kulturcenter; Heart. Aktuelt er virksomheden involveret i et nyt hotel med lejligheder i DGI Parken samt Hernings nye multiarena.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078