23948sdkhjf

Jeudan investerer stort i København

Efter en længere pause har selskabet genoptaget investeringerne og købt ejendomme i København for 1,2 mia. kroner.
Jeudan fortsætter nu sine investeringer i København, hvor der er indgået aftale om køb af seks ejendomme for tilsammen 1,2 mia. kroner:

- Vi har holdt en pause i investeringerne i et års tid men mener at prisniveauet nu, efter et år med finansiel krise og urolige forhold på ejendomsmarkedet, er passende. Det giver muligheder for at genoptage Jeudans vækststrategi på et lønsomt grundlag, siger bestyrelsesformand Niels Heering.

De fire ejendomme er Dalgas Have 15, Frederiksberg (der har CBS som lejer), Strandvejen 56-58, Hellerup (nyrenoveret kontorejendom i Tuborg Nord-området), Kvæsthusgade 6, København K (boligejendom ved siden af Det Ny Skuespilhus) samt Nygårdsvej 5, København Ø (kontorejendom ved Svanemøllen S-station på Østerbrogade).

Ejendommene har et samlet areal på ca. 50.000 m² og er overtaget med virkning pr. 1. oktober 2009. En del af finansieringen sker ved en rettet emission, hvorved Amagerbanken tegner aktier i Jeudan til kurs 430 for 200 mio. kroner.

Jeudan har endvidere – uden sammenhæng med ovennævnte investeringer – indgået aftaler om køb af to ejendomme i det centrale København for tilsammen 100 mio. kroner. Disse er beliggende i Pilestræde og Amaliegade og overtages efter planen henholdsvis 1. november og 1. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093