23948sdkhjf

Grundlæggere forlader Sjælsø Gruppen

I forbindelse med en større kapitaludvidelse har SG Nord Holding – storaktionær i Sjælsø Gruppen – besluttet at ændre i ejerstrukturen.
Efter 32 år i spidsen for Sjælsø Gruppen besluttede selskabets grundlæggere; Ib Henrik Rønje og Torben Rønje, i fredags at forlade bestyrelsen for i stedet at fokusere på ejerskabet af Copenhagen Towers.

Det sker samtidig med, at Sjælsø Gruppen er i gang med at rejse en halv mia. kroner for at kunne overleve de hårde tider med store tab på ejendomsmarkedet:

- I forbindelse med den forestående kapitaludvidelse i Sjælsø Gruppen har aktionærerne i SG Nord Holding besluttet at foretage en opdeling af ejerskabet af investeringerne i SG Nord Holding. Efter opdelingen af ejerskabet vil SG Nord Holding fortsat eje aktierne i Sjælsø Gruppen og være 100 % kontrolleret af CUBE Properties, oplyser Sjælsø i en pressemeddelelse.

John R. Frederiksen, bestyrelsesformand for Sjælsø Gruppen, udtaler:

- Det er naturligvis altid en speciel situation, at selskabets grundlæggere trækker sig fra selskabet, men vi har fuld forståelse for Ib Henrik Rønjes og Torben Rønjes beslutning om fremover at fokusere på ejerskabet af Copenhagen Towers og deres øvrige aktiviteter. Vi er glade for den tillid, CUBE Properties viser Sjælsø Gruppen gennem deres opbakning og tilsagn om deltagelse i den forestående kapitaludvidelse.

Hos CUBE Properties forventer man, at Sjælsø Gruppen vil være i stand til at klare udfordringerne i det aktuelle ejendomsmarked, og selskabet har derfor givet grønt lys til at lade SG Nord Holding afgive et betinget forhåndstilsagn om tegning af nye aktier:

- Efter den vellykkede due diligence, glæder det os således at meddele, at det underskrevne tilsagn fra SG Nord Holding herefter kun er betinget af, at aktionærerne på den planlagte generalforsamling tiltræder forslaget om at forhøje aktiekapitalen i Sjælsø Gruppen, oplyser CUBE Properties.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079