23948sdkhjf

Sjælsø kan få nyt stort underskud i 2010

Selskabets bestyrelse holdt onsdag møde om perspektiverne for 2010, og indtil videre går forventningerne på et resultat i niveauet 0 til -250 mio. kroner før skat.
I sidste uge sagde Sjælsø Gruppens stiftere, Torben og Ib Henrik Rønje, farvel til koncernens bestyrelse og direktion, og onsdag holdt bestyrelsen sit første møde uden de to brødre.

Øverst på dagsordenen var resultatforventningerne til den resterende del af 2009 samt til 2010, og for 2009 valgte man at fastholde de tidligere udmeldte forventninger, der lyder på et underskud i niveauet 450-550 mio. kroner før skat.

I 2010 forventer bestyrelsen fortsat store udfordringer på ejendomsmarkedet, men samtidig ser man en tendens til et svagt stigende aktivitetsniveau, og endvidere vil et fortsat lavt renteniveau understøtte investorernes afkastpotentiale:

- Det er derfor samlet set Sjælsøs forventning, at det igen i stigende grad vil være muligt at gennemføre projekter på gode beliggenheder, omend i mindre omfang end normalt og med reduceret indtjening. Sjælsø forventer på den baggrund for 2010 et resultat på mellem kr. 0 og et underskud på kr. 250 mio. før skat og eventuelle nedskrivninger og hensættelser, oplyser Sjælsø Gruppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094