23948sdkhjf

Bispebjergs milliardbyggeri skifter ud i toppen

Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg skal have ny byggechef.

Byggechef Vagn Risby Mortensen forlader Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg til fordel for en stilling som projektchef hos Focus Asset Management.

- Jeg har haft nogle afsindigt spændende år på Bispebjerg. Det er en once-in-a-lifetime-chance at være med til at udvikle et nyt hospital. Men jeg er en person, som gerne tager mod nye udfordringer, og tiden var nu moden for både mig og projektet, siger Vagn Risby Mortensen.

Han har igennem syv år været en drivende kraft i udviklingen af milliardprojektet, og det var med beklagelse, at vicedirektør Claes Brylle Hallqvist modtog opsigelsen:

- Men på ethvert projekt er medarbejderne ansat på lånt tid, og jeg har kendt Vagns ønske om at finde nye udfordringer. Vi har sammen prøvet at finde det rigtige tidspunkt for projektet og for ham at skifte job. Vi går ind i en fase med mere udførelse og mindre planlægning, så det er et naturligt tidspunkt at få nye kompetencer i ledelsesgruppen, siger Claes Brylle Hallqvist.

Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg skal nu finde Vagn Risby Mortensens afløser og har netop slået stillingen op. Den nye byggechef vil få ansvaret for færdigprojektering, udbud, realisering og aflevering af Akuthuset, som er det største delprojekt i Bispebjerg-projektet, med en håndværkeromkostning på ca. 1,5 mia. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125