23948sdkhjf

Ny ejer vil gennemføre Lighthouse-projekt

Udviklingsselskabet NorCap A/S bliver det tredje i rækken, der vil forsøge at føre Lighthouse-projektet i Århus ud i livet.
Tidligere har Keops og Landic Property måttet opgive det ambitiøse Lighthouse-projekt i Århus, men fortiden skræmmer tilsyneladende ikke hos københavnske NorCap, der nu har besluttet at overtage styringen:

- Vi går ind i det, fordi det er et ualmindeligt flot projekt, som fortjener at blive gennemført, siger NorCap-partner Jens Winther til Jyllands-Posten.

Jens Winther har en fortid hos både Keops og Landic og har således fulgt projektet på tætteste hold. Han fastslår, at man udover nogle småjusteringer vil gennemføre projektet i henhold til det oprindelige projekt. Det betyder dog ikke, at århusianerne skal forvente at se projektets vartegn, højhuset på 142 meter, opført lige med det samme:

- I første omgang forholder vi os til fase 1. Problemet med X2 ( 2. etape, hvor bl.a. højhuset skal ligge , red.) er, at det primært er tænkt som boliger, og boligmarkedet har det ikke helt så godt, som da projektet blev søsat, forklarer Jens Winther.

Det er planen, at NorCap skal stå som bygherre med ansvar for projektets byggestyring. Derudover han man allieret sig med en række kapitalstærke investorer, som Jens Winther dog ikke vil røbe navnene på.

Ifølge Jyllands-Posten har NorCap betalt mindre end 25 mio. kroner for at overtage Lighthouse-projektet.

Kilde: Jyllands-Posten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078