23948sdkhjf

Gapro skifter navn til Södra Interiör

Södra-koncernen vil sit øge fokus på konsumentmarkedet, og det betyder blandt andet, at datterselskabet Gapro fra årsskiftet ændrer navn til Södra Interiör.
Södras forretningsområde inden for interiørprodukter af træ, Gapro, skifter navn til Södra Interiör.

Navneskiftet, som træder i kraft fra årsskiftet, er led i en ny strategi, som indebærer, at Södra fremover vil intensivere fokus på løvtræsprodukter til konsumentmarkedet:

- Konsumentprodukterne er en vigtig del af værditilvæksten i Södra-koncernen. At bygge videre på Södras varemærke, og samtidig at satse på løvtræ, ser vi som en fordelagtig kombination, forklarer koncernchef Leif Brodén.

Södra Interiör bebuder en kraftig udvidelse af sortimentet i 2010. Selskabet har blandt andet massive gulve i flere træsorter samt stolper og espalier i birk undervejs:

- Næste år forventes Södra Interiör at omsætte for cirka 1,3 milliarder svenske kroner. Vi har set en omsætningsstigning de seneste år samtidig med, at vi har øget produktbredden. Med tiden har vi indset nytten af, og behovet for, at opbygge et stærkt varemærke, siger Gapros administrerende direktør, Håkan Svensson.

Gapro består i Danmark af virksomheden Gapro Sunds A/S og overtog i oktober desuden de danske selskaber BE Profiler og Vima Lister.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235