23948sdkhjf

Resultatfremgang og nyansættelser hos STM Vinduer

Trods et underskud på 1,4 mio. kr. efter skat kunne ledelsen glæde sig over fremgang på bundlinjen i 2008/09. Desuden er der siden forsommeren ansat 25 mand i produktionen.
- Det er aldrig tilfredsstillende at realisere et tab, men i lyset af virksomhedens udvikling og det kriseramte byggemarked finder vi resultatet acceptabelt.

Sådan lyder ordene fra Claus Koch Jensen, administrerende direktør hos STM Vinduer, ovenpå offentliggørelsen af virksomhedens 2008/09-regnskab.

Resultatet lyder på -1,4 mio. kroner, hvilket er knap 4 mio. kroner bedre end i 2007/08, og samtidig er det lykkedes at komme godt ud af starthullerne i det nye regnskabsår:

- Der skal kæmpes om hver ordre, men STM har oplevet øget ordreindgang, og driftsresultatet efter de første måneder i det nye regnskabsår er positivt og på et tilfredsstillende niveau, lyder det fra Claus Koch Jensen.

Direktøren oplyser endvidere, at der siden forsommeren er ansat 25 ekstra medarbejdere i produktionen for at klare den øgede efterspørgsel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094