23948sdkhjf

Skandinavisk Køkkengruppe lukker midtjysk fabrik

Køkkenvirksomheden BigaConcept er tabsgivende, og derfor har ledelsen besluttet at lukke fabrikken i Hjorthede. Produktionen flytter i stedet til kitchn-fabrikken i Aulum.
Som følge af de svære vilkår i køkkenbranchen har Skandinavisk Køkkengruppe besluttet at afvikle BigaConcept-fabrikken i Hjorthede, som lukker ned senest 1. april 2010.

Produktionen flyttes i stedet til kitchn A/S’ faciliteter i Aulum, og ændringen medfører tab af cirka 26 arbejdspladser i Hjorthede. Til gengæld skabes der 20 nye stillinger i Aulum.

Biga er en tabsgivende virksomhed, og ledelsen mener ikke, at der er udsigt til at få vendt situationen inden for en overskuelig fremtid:

- Salget og afsætningen af virksomhedens produkter har været inde i en negativ udvikling, og det har smittet af på de økonomiske resultater. Omsætningen er i de seneste år faldet drastisk, selv om det næsten er lykkedes at holde toplinien i forhold til budgetterne, siger kitchn-direktør Anders Hornebo,

Anders Hornebo supplerer pr. 1. december direktør-kasketten hos kitchn med titlen som administrerende direktør hos BigaConcept og har i den forbindelse fået til ansvar at foretage de nødvendige forandringer og tilpasninger. Trods de triste omstændigheder ser han postivt på mulighederne:

- Vi er offer for, at hele køkkenbranchen lider under en voldsom tilbagegang. Ved at flytte produktionen til kitchn A/S i Aulum senest pr. 1. april 2010 vil det økonomiske resultat i BigaConcept A/S allerede i 2010 blive positivt, og samtidig vil det styrke indtjeningen i kitchn A/S, fastslår Anders Hornebo.

Lukningen medfører ingen ændringer i virksomhedsstrukturen hos Skandinavisk Køkkengruppe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109