23948sdkhjf

Bravida Danmark får ny topchef

Teknikentreprenør har fundet afløseren for Bent Andersen, der er sygemeldt på grund af alvorlig sygdom

Bravidas koncernledelse har udnævnt Johnny Hey til ny administrerende direktør i Bravida Danmark A/S og medlem af Bravidas koncernledelse. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning.

Johnny Hey afløser Bravida Danmarks administrerende direktør gennem 10 år Bent Andersen, som pt. er sygemeldt på grund af alvorlig sygdom.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye topchef er 50 år og kommer fra en stilling som regionsdirektør i Bravidas Region Nord, med regionskontor i Aarhus. Her har han siden 2007 opbygget en stærk organisation, der har etableret sig som en toneangivende installations- og servicevirksomhed i regionen.

Uddannet reserveofficer
Johnny Hey er oprindelig uddannet reserveofficer af hæren med efterfølgende udstationeringer for FN på Cypern og i Irak. Han har videreuddannet sig på Handelshøjskolen i Århus, hvor han har taget en HD i Organisation og Afsætningsøkonomi, og sidenhen en E-MBA i forandringsledelse. Senest har han gennemført et Executive Management Programme på INSEAD Business School i Paris.

- Bravida Danmark har været igennem en stærk udvikling de seneste år, og er godt positioneret til de kommende år takket være dygtige medarbejdere, en solid ordrebeholdning og en stor kundebase. Jeg er overbevist om, at Johnny vil forsætte den positive udvikling af Bravida Danmark, og jeg ser frem til at samarbejde med ham i Bravidas koncernledelse, siger koncernchef i Bravida-koncernen Mattias Johansson i en pressemeddelelse. 

- I den periode Bent har stået i spidsen for Bravida Danmark, har han været en nøgleperson i udviklingen af virksomheden. Under hans stærke lederskab er Bravida Danmark blevet en af de førende og mest profitable aktører på det danske installations- og servicemarked. Han har også været en vigtig støtte for mig og for Bravidas udvikling i de Nordiske lande, siger Mattias Johansson.

Indgående kendskab til Bravida
Om udnævnelsen til administrerende direktør i Bravida Danmark siger Johnny Hey:

- Igennem de snart 10 år jeg har været en del af Bravida Danmarks ledelse, via min stilling som regionsdirektør i Region Nord, har jeg opbygget et indgående kendskab til forretningen. Samtidig har jeg opbygget et stort netværk både internt i Bravida og eksternt blandt kunder og samarbejdspartnere. Nu glæder jeg mig til at komme i gang i min nye rolle, og til at bidrage til den fortsatte udvikling af Bravida Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094