23948sdkhjf

Industry Supply ønsker glædelig jul og godt nytår

Væksten hos Industry Supply har i 2009 ikke været så høj som i de foregående år. Alligevel er det lykkedes at øge omsætningen og samtidig åbne to nye portaler.
Medlemstallene er igen i år vokset pænt hele vejen rundt og det samme gør sig gældende for vores branchenyhedsbreve, der nu dagligt sendes til over 50.000 nøglepersoner inden for den danske og svenske industri.

Trods en svær tid for mediebranchen generelt oplever onlinedelen - herunder os - fortsat vækst i 2009, selvom den naturligvis er lavere end de foregående år.

Vi har bidt os fast i Sverige
Metal Supply Sverige har for alvor bidt sig fast på det svenske marked. Nyhedsbrevet når nu ud til over 12.000 nøglepersoner og er dermed det største nyhedsbrev vi har til dato. Vi er samtidig kommet op på over 270 medlemmer, og vi oplever tiltagende vækst og anerkendelse fra branchen.

Energy Supply er kommet rigtig godt fra start
I juni måned slog vi dørene op for Energy Supply. Selvom der er tale om en relativt lille branche oplever vi rigtig god opbakning til både nyhedsbrev og portal. Over 2.300 nøglepersoner får allerede nyhedsbrevet, og tallet stiger med 30-50 nye abonnenter om ugen.

Modtagerne omfatter primært nøglepersoner inden for forsyningsområdet, hertil kommer en række leverandører til branchen. Energy Supply tæller på nuværende tidspunkt over 200 medlemmer, der primært er leverandører til energisektoren.

Stor fightervilje hos kunderne
Industry Supply er dagligt i dialog med en masse virksomheder. Vi har i år haft ca. 4.000 kundebesøg og har for alvor fingeren på pulsen. Mange af vores kunder har haft et svært år og nogle er gået 100% i defensiven.

Men vi har også oplevet mange, som trods reduktioner i medarbejderstaben har valgt at arbejde offensivt - på jagt efter nye muligheder hvad angår produkter, kunder og markeder. Det er enormt inspirerende at være i dialog med disse virksomheder, og vi er sikre på, at disse kunder på længere sigt kommer styrket gennem krisen.

Vi ser frem til 2010 – hvor vi også fortsat vil være offensive og gå efter mulighederne
Et af de nyeste skud på stammen er Metal Supply International. Det bliver rigtig spændende at følge udviklingen af denne portal, som netop er startet op. Vi er efter godt en uge allerede oppe på 1.700 modtagere af nyhedsbrevet - og der bliver for alvor sat turbo på udviklingen i 2010.

Industry Supply takker vore læsere og kunder for et godt samarbejde i 2009 og ønsker hermed alle en rigtig glædelig jul og ikke mindst et godt nytår med masser af muligheder.

Glædelig jul og godt nytår!

Nyhedsbrevet udkommer igen mandag den 4. januar 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078