23948sdkhjf

Ordretørke lukker nordjysk byggefirma

Efter næsten 60 år som del af den danske byggebranche har Visborg Entreprenørfirma A/S nu set sig nødsaget til at lukke ned.
Et markant og vedvarende fald i ordreindgangen fører nu til lukning af Visborg Entreprenørfirma A/S:

- Allerede for et par år siden kunne vi se, at vi fik færre og færre opgaver. Og ved sidste årsskifte gik gassen helt ud af ballonen. Vi punkterede på alle fire dæk samtidig, siger indehaver Kurt Lynge til Nordjyske Medier.

Hadsund-virksomheden er etableret i 1951 og beskæftigede 38 ansatte, da den var på sit højeste. Dengang var der flere større projekter i ordrebogen, men dem har der ikke været mange af på det seneste:

- Siden sidste årsskifte har vi kun haft de småting, som vi tidligere brugte til at fylde ud mellem de store. Jeg kunne godt forsøge at klare mig igennem med dem, til det vender igen, men min mest optimistiske vurdering er, at der går i hvert fald halvandet år, før det sker. Og der er altså sjovere ting at lave end at slås for at klare sig igennem. Derfor har jeg valgt at stoppe nu, mens jeg selv kan vælge. Livet skal være sjovt, fastslår Kurt Lynge, der rundede 50 i det forgangne år.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098