23948sdkhjf

Dan-Ejendomme køber op hos Kuben

Selskabet har overtaget aktierne i Kuben Ejendomsadministration A/S og styrker sig dermed markant inden for administration af ejer- og andelsboligforeninger.
Dan-Ejendomme oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at selskabet har overtaget Kuben Ejendomsadministration A/S fra den hidtidige ejer; Kuben.

Kuben Ejendomsadministration har primært haft med andelsboligforeninger og ejerforeninger at gøre, og ifølge Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør hos Dan-Ejendomme, udgør selskabet derfor et fint supplement til Dan-Ejendommes aktiviteter inden for administration af erhvervsejendomme og boligudlejningsejendomme:

- Kuben Ejendomsadministration og Dan-Ejendomme er et rigtigt godt match, der giver styrke til at fortsætte med at udvikle nye markedsledende services til vores kunder. Sammen står selskaberne samtidigt stærkt inden for administration af almene ejendomme, vurderer han.

Inden overtagelsen havde Dan-Ejendomme en omsætning på 245 mio. kroner og beskæftigede 225 administrative medarbejdere fordelt på to kontorer i Danmark. Med købet tilføres virksomheden fire kontorer, 115 medarbejdere samt en omsætning på 85 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093