23948sdkhjf

MT Højgaard åbner afdeling i Randers

Med etablering af et nyt lokalkontor udbygger entreprenørkoncernen sin tilstedeværelse i Randers, Norddjurs og Mariagerfjord.
Med afdelingschef Bjarne Ludvigsen i spidsen har MT Højgaard fra årsskiftet slået dørene op for et nyt lokalkontor i Randers.

Med tiltaget øger entreprenørkoncernen fokus på små og mellemstore beton- og mureropgaver inden for både offentligt og privat byggeri.

Udover Bjarne Ludvigsen bliver Randers-kontoret fra begyndelsen fast base for de to entrepriseledere, Jesper Eriksen og Torben Gade Nielsen, samt 16 timelønnede medarbejdere. Alle tre ledere har et stort lokalkendskab, og Bjarne Ludvigsen forventer på den baggrund, at afdelingen kommer til at spille en større rolle i området:

- Entrepriseleder Torben Gade Nielsen har været her gennem nogle år og skabt et godt kundegrundlag, som vi gerne vil udbygge. For at kunne gøre det mener vi, at det er vigtigt at være lokalt funderet med både kontor og lager. På den måde bliver vi en del af byen og de omkringliggende kommuner, når der skal løses byggeopgaver. Vi tror desuden på, at det er godt at etablere sig her og nu og på trods af de sløje tider, for vi har styrken til også at være her, når tingene vender igen, siger afdelingslederen til Randers Amtsavis.

Med etableringen i Randers når MT Højgaard op på 21 afdelinger i Danmark.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094