23948sdkhjf

EG køber Bygteq it

Fra årsskiftet har EG, det tidligere EDB Gruppen, overtaget byggeriets it-selskab fra Dansk Byggeri og Tekniq.
Dansk Byggeri og Tekniq har pr. 31. december 2009 solgt Bygteq it a/s til EG A/S.

Bygteq er siden etableringen vokset markant og er i dag en virksomhed med en omsætning på knap 100 mio. kroner og godt 100 ansatte.

Netop størrelsen er en afgørende årsag til salget, og Dansk Byggeri har vurderet, at selskabets fortsatte udvikling bedst varetages af en større it-virksomhed:

- Med salgsaftalen sikres kunderne i Bygteq it a/s adgang til flere spidskompetencer inden for it-området samtidig med, at de hidtidige produktlinjer inden for administration, kalkulation, dokumenthåndtering, lønadministration samt lønservice fortsat udbydes, forklarer Dansk Byggeri.

Advisory Board oprettes
Det understreges, at aftalen sikrer samme servicevilkår, som hvis ejerkredsen havde været uændret. Det betyder blandt andet, at priserne på Bygteqs serviceydelser produkter ikke må stige mere end løn- og prisindekset i de kommende tre år.

Det er endvidere aftalt, at der som led i salget etableres et Advisory Board med repræsentation fra Dansk Byggeri, der har til formål at komme med input til den fremtidige udvikling af it-løsninger.

Bygteq it blev i sin tid etableret via en sammenlægning af Dansk Byggeri og Tekniq’s egne it-selskaber. Formålet var at tilbyde medlemmerne en service inden for it-løsninger, som på daværende tidspunkt ikke var tilgængelig på markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14