23948sdkhjf

Stor fremgang for Søgaard Ejendomme i 2008/09

Ejendomsudvikleren løftede både omsætning og resultat i 2008/09. Ledelsen erklærer sig meget tilfreds med overskuddet, der lyder på 22,16 mio. kroner før skat.
Søgaard Ejendomme A/S har netop fremlagt sit regnskab for 2008/09, og ejer Claus Søgaard Poulsen kan glæde sig over markant fremgang i både omsætning og på bundlinjen.

Nettoomsætningen lyder på 90,5 mio. kroner mod 66,2 mio. kroner i 2007/08, mens resultatet er øget fra 0,5 til 22,16 mio. kroner før skat.

Ledelsen betragter udviklingen som tilfredsstillende og forventer, at resultatet for de kommende år stadig vil ligge på et "tilfredsstillende niveau". Det forventes, at regnskabsåret 2009/10 vil generere et resultat i intervallet 18-20 mio. kroner før skat:

Mulighed for fortsat ekspansion
- Vi føler os, situationen til trods, komfortable med vores position på det danske ejendomsmarked og venter fortsat vækst på vores kerneområder. Vi føler, at de fundamentale faktorer for ejendomsinvestering er formidable i øjeblikket, når vi vurderer den nuværende arbejdsløshed samt rentestrukturen i samfundet omkring os. Således kan vi, under de rette omstændigheder, se grundlaget for en fortsat ekspansion på ejendomsmarkedet inden for den kommende periode, skriver Søgaard i sin årsrapport.

For at sikre den fortsatte vækst er organisationen fra årsskiftet udvidet med en ny udviklingschef med ansvar for udlejning, salg og markedsføring.

Z-Huset på standby
Søgaard er pt. involveret i byggeriet af Z-Huset på Århus Havn, og ejerandelen heri er koncernens største igangværende udviklingsprojekt. Etablering af fundament, parkeringskælder mv. er færdiggjort i regnskabsåret 2008/09 med en deraf følgende afleveringsforretning fra entreprenøren.

Den videre opførelse af Z-Huset er dog nu sat på standby, og det forventes, at der vil gå seks måneder, før byggeriet genoptages. Søgaard forklarer i sin årsrapport, at projektet er sat på standby ud fra en betragtning om de aktuelle markedsforhold. 65 % af lejemålene skal være afsat, før råhuset opføres, og det ventes, at dette vil være opnåeligt inden for en kortere periode.

Om virksomheden
Søgaard Ejendomme A/S beskæftiger sig med udlejning og drift af investeringsejendomme med primært fokus på attraktivt beliggende erhvervs- og boligudlejningsejendomme.

Derudover udvikler selskabet byggeprojekter med bolig-og erhvervsejendomme med henblik på realisation.

Kilde: Søgaard Ejendomme

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111