23948sdkhjf

JJW skal tegne nyt Ørestads-projekt

Sammen med NCC, Dominia og GHB Landskabsarkitekter skal JJW Arkitekter udvikle et nyt bæredygtigt plejecenter i den københavnske bydel.
AKB, KAB og Københavns Kommune har udvalgt et konsortium bestående af JJW Arkitekter, NCC, Dominia og GHB Landskabsarkitekter til at opføre et nyt plejecenter i Ørestad Syd.

Med energioptimerende facadeløsninger, der begrænser elforbruget, og en placering i lavenergiklasse 2 får byggeriet en bæredygtig profil, der matcher Ørestadens grønne ambitioner.

Målet er at skabe et projekt, som både kommer til at fungere i arkitektonisk harmoni med de øvrige byggerier, og som skaber tryghed og hjemlighed for sine beboere:

- Med de nye plejeboliger i Ørestad Syd får vi mulighed for at opføre bæredygtige og attraktive boliger med en arkitektonisk kvalitet, hvor beboerne føler sig hjemme, og personalet har optimale arbejdsforhold. Og vi er glade for, at vi er valgt på vores høje faglig kompetence på området, hvor vi skaber attraktive boliger med omtanke for beboere, medarbejdere og de besøgende på plejecentret, fortæller indehaver Kaj Frederik Wohlfeldt fra JJW Arkitekter.

Boligkarréen bliver struktureret som en høj kantbebyggelse, der omgiver en lavere, indre gårdverden i intim i kontrast til det ydre urbane miljø. Plejeboligerne er placeret på vestsiden af Vestamager Metrostation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171