23948sdkhjf

Svendborg-projekt løber op i en halv milliard

En helhedsplan for et stort boligområde hos Svendborg Andels-Boligforening er blevet udsat flere gange, men nu ser der ud til at ske noget.
Det er efterhånden nogle år siden, at planerne for en omfattende renovering af Byparken og Skovparken i Svendborg blev lanceret.

Projektet er nemlig blevet udsat flere gange og mangler fortsat sin godkendelse hos Boligselskabernes Landsbyggefond, der står for finansieringen.

Nu er der dog efterhånden ved at komme skred i sagen, og John Andersen, formand hos Svendborg Andels-Boligforening, ser fortrøstningsfuldt på mulighederne for, at man snart kan komme i gang:

- Vi har netop været til møde med Landsbyggefonden og fået godkendt et teknisk oplæg til renoveringen. Det økonomiske oplæg skal nu tilpasses, ligesom der forestår forhandlinger med Svendborg Kommune om kommunens rolle i renoveringen. Når disse ting er på plads indenfor forhåbentlig kort tid, forventer vi det endelige tilsagn fra Landsbyggefonden, siger han til Fyens Amts Avis.

John Andersen skønner, at renoveringen kommer til at løbe op i 400-500 mio. kroner. Projektoplægget er udarbejdet af C&W arkitekter og Rambøll og omfatter køkkener, bade, facader, vinduer, tekniske installationer, kloakker, adgangsforhold samt tryghedsskabende foranstaltninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094