23948sdkhjf

Nye ordrer til Davidsen Partnere

Davidsen Partnere har netop vundet licitationer for i alt 70 mio. kroner. Samtidig er første skridt taget til et formaliseret samarbejde med Klemmensen & Nielsen.
Davidsen Partnere A/S har vundet licitationen i forbindelse med en forestående ombygning, renovering og tilbygning af bostedet ASABO i Assens.

Opgaven, der udføres i hovedentreprise for Assens Kommune, andrager ca. 33 mio. kroner. Kontraktforhandlingerne med bygherren forventes afsluttet i uge 6.

Herudover har Davidsen Partnere vundet licitationen i forbindelse med opførelsen af et ca. 2.400 m2 stort kontordomicil i Fredericia. Kontraktforhandlingerne med bygherren Bælthuset Nord II A/S indledes i indeværende uge, og totalentreprisen på ca. 27 mio. kroner forventes underskrevet den 12. februar 2010.

Formaliseret samarbejde
Endelig oplyser Davidsen Partnere, at man har indgået aftale med Klemmensen & Nielsen Entreprise A/S i Nykøbing Falster om udførelsen af opgaver for sammenlagt ca. 10 mio. kroner.

Det fælles projekt markerer samtidig indledningen til et formaliseret samarbejde mellem de to virksomheder. Det sker som led i et begyndende generationsskifte hos Klemmensen & Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093