23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Axcell Industriinvestor A/S
Per Christensen, direktør i Axcel Industriinvestor A/S, er udtrådt af bestyrelsen. Jacob Christian Nielsen Thygesen, direktør i Axcel Management A/S, er indtrådt som næstformand for bestyrelsen.

Axcell er medejer af Junckers, Huscompagniet og Idé Møbler.

Kliplev Motorway Group (KMG)
Johann Kremser er udpeget som ny bestyrelsesformand.

KMG består af østrigske Strabag og danske Züblin Scandinavia og har netop vundet kontrakten på den kommende 26 kilometer lange motorvej mellem Kliplev og Sønderborg.

Kuben Ejendoms-administration A/S
Thomas Jarl Dyremose, Anders Bruun-Schmidt og Jørgen Jensen er alle udtrådt af bestyrelsen.

Jens Vinther Nielsen er indtrådt som formand for bestyrelsen. Morten Østrup Møller, direktør i Ejendomsaktieselskabet »Munken«, og John Krøger, Sverige, er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Københavns Kommune
Anne Skovbro er udnævnt til direktør i Økonomiforvaltningen med tværgående ansvar for byens overordnede fysiske planlægning, økonomi og udvikling.

Anne Skovbro har siden 2007 været Planchef i kommunen og har en ph.d. fra Institut for Arkitektur og Design ved Aalborg Universitet.

Per Aarsleff A/S
Andreas Lundby, viceadm. direktør i Arla Foods, er tiltrådt som næstformand. Niels Skovgaard Møller er fratrådt som næstformand og tiltrådt som formand for bestyrelsen. Palle Svejstrup, direktør, er udtrådt af bestyrelsen. Peter Arndrup Poulsen, adm. direktør i Brødrene Hartmann A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124