23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyheder fra Deas, Silkeborg Kommune, KPF Arkitekter og Nordic InnerCore

DEAS
Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S, fylder 50 år 2. maj. Henrik Dahl Jeppesen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har været med siden selskabets etablering, kun afbrudt af et enkelt år, hvor han var ansat i Kuben A/S som markedschef. Henrik har bl.a. været ansat som kvalitetschef, i 2003 indtrådte han i DEAS’ direktion og har siden 2007 været adm. direktør.Silkeborg Kommune
Trine Skammelsen, master i urban design fra Aalborg Universitet fra 2004, er pr. 1. maj ansat som chef for Plan og Byg i Silkeborg Kommune. Trine Skammelsen får dermed et stort ansvar for at bidrage til at udvikle både Silkeborg og de omliggende byer i kommunen med attraktive muligheder for bosætning og erhverv.

Trine Skammelsen kommer fra en stilling i Sleth Arkitekter A/S, hvor hun er en del af ledelsen. Hun har tidligere været chef for Bystrategisk Stab i Odense Kommune, afdelingschef i rådgivervirksomheden Bascon og direktør i egen tegnestue.

KPF Arkitekter
Jesper Brøndum, 48 år, er pr. 1. juni ansat som direktør for KPF Arkitekters tegnestue i Aalborg.

Jesper kommer fra en stilling som projektchef for Søren Enggaard A/S.

Læs også: 60 millioners skoleudbygning har totalrådgivere på plads


Jesper Brøndum bliver KPF Arkitekters ansigt i Aalborg og daglig leder af tegnestuen, men indtræder ligeledes i KPF Arkitekters nationale ledergruppe, og skal herigennem bl.a. styrke samarbejdet med de kreative kræfter i resten af virksomheden, hvilket er en central del af KPF Arkitekter strategi.

KPF Arkitekter har i alt fire afdelinger fordelt på hhv. Viborg, Aalborg, Aarhus og København med tilsammen 115 ansatte.

Nordic InnerCore
Da Peter Olafsen pr. 1. maj 2017 udelukkende vil koncentrere sig om salget af Outercore produkter, har NIC Denmark ApS ansat Lars Kikkenborg Jensen til fremover at varetage det eksterne salgsarbejde af Nordic InnerCore’s produkter. Lars er udlært i byggebranchen og har en lang erfaring med rådgivning og salg til byggebranchen. Vi glæder os begge til samarbejdet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.282