23948sdkhjf

Fortsat sorte tal hos Aarhus Arkitekterne

Efter et år med et meget højt aktivitetsniveau lykkedes det for den østjyske tegnestue at realisere et 2008/09-resultat på 665.000 kroner før skat.
Resultatet er lidt mere end 100.000 kroner lavere end året før, men i lyset af de svære markedsvilkår erklærer ledelsen sig tilfreds med udviklingen.

Bruttofortjenesten er øget fra 25,115 til 25,990 mio. kroner, og generelt var 2008/09 et år med et meget højt aktivitetsniveau hos Aarhus Arkitekterne, der beskæftiger lidt flere end 50 ansatte.

Udviklingen ventes at fortsætte i indeværende regnskabsår, hvor ledelsen indtil videre forventer at kunne præsentere "et forbedret resultat".

Spændende projekter i udsigt
Også 2010 tegner spændende for Aarhus Arkitekterne, som kort efter nytår blev prækvalificeret til flere større projekter.

Sammen med A. Enggaard og Niras er tegnestuen således med i kampen om at opføre et nyt stort logistikcenter for Bestseller, og desuden er det lykkedes at opnå prækvalifikation til nye akutmodtagelser på sygehusene i Hjørring og i Slagelse.

Endvidere er tegnestuen med i opløbet om renovering af 1.500 boliger i Helsingør samt et nyt Psykiatriens Hus i Silkeborg.

Hvor ovenstående projekter endnu ikke har fundet sin afgørelse, er det dog sikkert, at Aarhus Arkitekterne skal tegne et nyt seks etager højt parkeringshus ved Vejle Sygehus med plads til 760 biler. Denne opgave er vundet i samarbejde med Hoffmann og Niras.

Desuden skal tegnestuen sammen med Creo Arkitekter forestå udbygningen af Sygehus Sønderjylland Aabenraa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11