23948sdkhjf

Troldtekt-direktør rankede ryggen ekstra

Den jyske producent af akustikmaterialer leverer lofterne til Danmarks første DGNB-certificerede folkeskolebyggeri.

Frederiksberg Kommune er i gang med at opføre en 1.150 kvadratmeter stor tilbygning til Skolen på Duevej.

Byggeriet til cirka 45 mio. kroner bliver det første DGNB-certificerede folkeskolebyggeri i Danmark, og netop derfor var Troldtekt-direktør Peer Leth særligt tilfreds, da det lykkedes at få ordren på akustiklofter.

- Vi er glade for alle ordrer, men rankede ryggen ekstra, da bestillingen til Duevej kom i hus. Vi arbejder for at skabe sunde produkter til gavn for mennesker og miljø, og vi ser det som en blåstempling, at vi bliver valgt til projekter, som sætter nye standarder inden for bæredygtighed, siger han.

Troldtekt har netop leveret cirka 1.000 kvadratmeter akustiklofter til skolens tilbygning, der opføres af Elindco i samarbejde med Aart Architects, Nordic, Orbicon og Masu Planning.

Troldtekts akustiklofter har Cradle to Cradle-certifikat og udmærker sig desuden ved at bidrage til god akustik og et sundt indeklima. Det er kriterier, der vægter i DGNB-systemet, forklarer Peer Leth.

- I samarbejde med Rambøll har vi udarbejdet ’pakker’ med udførlig dokumentation til DGNB-auditors, så de let kan se, hvordan Troldtekt konkret bidrager inden for relevante DGNB-kriterier, fortæller han.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.415