23948sdkhjf

Østjyder skal introducere amerikansk WPC-producent i Norden

Hos DFE ApS er man overbevist om, at komposit-løsninger er fremtiden i nordisk byggeri. Derfor har virksomheden netop indgået aftale med en stor amerikansk producent.
DFE (Danish Floor Enterprise) har med virkning fra årsskiftet indgået agentur-aftale med amerikanske GAF Building Materiels Corporation, og skal fremover stå for virksomhedens salg i Skandinavien og Finland.

GAF er blandt de største aktører på det amerikanske marked inden for WPC (Wood Plastic Components) og har aktiviteter i mange lande; primært via produktserien ”Correctdeck”:

- Set i den optik, at ”Correctdeck” sælger rigtig fint i en lang række lande, som vi normalt sammenligner os med, tror vi på, at tiden er inde til at vise produktet frem i Skandinavien, forklarer salgs- og indkøbschef, Kasper Juel, der er én af i alt tre ansatte hos DFE.

Agenturmodellen er vejen frem
Kontakten til GAF blev etableret for tre år siden, og Kasper Juel fortæller, at aftalen mellem de to virksomheder er den første af sin art. Hidtil har GAF’s aktiviteter i udlandet nemlig fungeret som almindeligt køb og salg:

- Det er lykkes for os at overbevise GAF om, at med den stigende globalisering, og konkurrence fra produktioner i Kina, er agenturmodellen vejen frem, hvis man vil holde priserne på produktet konkurrencedygtige, forklarer han.

Udstiller på TUN-messe
DFE forventer at få sin distribution på plads i løbet af 2010, og målet er at blive leverandør til de største aktører i Skandinavien og Finland. I den forbindelse vil man blandt andet forsøge at trække på de netværk, som de tre medarbejdere har opbygget gennem flere år i branchen.

- Vi udstiller endvidere på TUN 2010 i Fredericia i marts og ved på forhånd, at vi får flere spændende besøg fra blandt andet Sverige og Finland, lyder det forventningsfuldt fra Kasper Juel.
Læs mere om: DFE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109