23948sdkhjf

NCC skal bygge domicil til 660 millioner

IT-virksomheden NNIT skal i 2012 flytte fra Lyngby til et nyt domicil i Gladsaxe. NCC Construction Danmark indleder byggeriet den 1. marts.
Kontorejendommen bliver på cirka 35.000 m², hvoraf NNIT kommer til at råde over de 25.000 m².

Det er PFA Ejendomme, der står som bygherre på projektet, og direktør Michael Willumsen oplyser, at hele ejendommen er fuldt udlejet på tiårige lejekontrakter.

Husets design og idé er blevet til i tæt samarbejde mellem NCC, NNIT og DesignGroup Architects. Byggeriet opføres som en ”Green Building”; dvs. med et energiforbrug, der er mindst 25 % mindre end byggelovgivningens energirammer tillader.

Projektet er udviklet af NCC Property Development og opføres af NCC Construction Danmark. For NCC hører byggeriet til blandt de største projekter i de senere år.

- På NCC´s vegne er jeg naturligvis meget glad for, at aftalen med NNIT og PFA nu er på plads. Det er netop i komplekse sager som denne, at NCC har sin styrke, når vi løfter i fællesskab, siger Nikolaj Hertel, administrerende direktør i NCC Property Development.

Byggeriet afleveres til PFA Ejendomme primo 2012, når det står færdigt og indflytning har fundet sted. Salget vil derfor først få indvirkning på NCC´s resultat i 2. kvartal 2012. Den totale investering i projektet udgør ca. 660 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172