23948sdkhjf

Bach Gruppen øger indtjeningen

Trods et omsætningsfald på omkring 25 % kunne den midtjyske ejendomsudvikler løfte bundlinjen med 6 mio. kroner i det forgangne regnskabsår.
Overskuddet lyder på 81 mio. kroner efter skat, og direktør Palle Buhl Jørgensen betegner resultatet som yderst tilfredsstillende.

Over for dagbladet Børsen afslører han, at langt størsteparten af indtjeningen er hentet hjem via boligudlejning:

- Vi har faktisk aldrig haft større lejeindtægter end i dette regnskab. Det hænger naturligvis sammen med, at vi har fået flere kvadratmeter til udlejning – så godt går det heller ikke, at vi kan nå et rekordniveau uden at udvide antallet. Men vi har fortsat et lavt niveau for tomgangslejen, som er de perioder, hvor lejemål står tomme, forklarer han.

Milliardprojekt på Amager
Bach Gruppen står selv for udviklingen af langt størsteparten af sine ejendomme, og i løbet af det kommende år forventer man at komme i gang med et byggeri til omtrent 2,5 mia. kroner på Amager.

Projektet er døbt ”Batteriet” og tegnet af arkitektfirmaet BIG. Ifølge Børsen er det endnu ikke helt på plads, hvor stor en del Bach Gruppen selv kommer til at stå for, men det store projekt skal i et vist omfang løftes finansielt i samarbejde med andre.

I 2009 har Bach Gruppen blandt andet investeret i lagerbygninger i "HI-Park" mellem Herning og Ikast samt boligprojektet ”Bølgen” i Vejle, hvor to af fem ’bølger’ indtil videre er færdigbyggede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109