23948sdkhjf

Denne artikel kunne handle om din virksomhed

Brænder du inde med en nyhed om din virksomhed, så benyt chancen og få den fortalt lige netop her.
Building Supply udsender sit nyhedsbrev til tusindvis af aktører inden for byggesektoren hver dag. Hvis du sidder på en nyhed om din virksomhed, som du bare må fortælle, så har du chancen her.

Hver dag i en hel uge!
Med en ”ugens profil” vil artiklen om din virksomhed hver dag i en hel uge indtage en fremtrædende plads i vort nyhedsbrev og på den måde opnå en helt enestående eksponering af dig og din virksomhed.

Du får mulighed for at nå ud i alle afkroge af en sektor, der ellers kan være svær at nå.

En nyhed med nyhedsværdi!
For at du kan få det optimale ud af en ugens profil, er en nyhed med pondus essentiel.

Derfor råder vi dig til at fortælle os det, du gerne selv ville vide om dine konkurrenter eller samarbejdspartnere. Det være sig generationsskifte, optimering af produktionskapaciteten, nye forretningsområder, investeringer eller eksekvering af storordrer.

Udarbejdelse & samarbejde!
Artiklen om din virksomhed er du selvfølgelig velkommen til selv at skrive, men vi sidder altid parat til at hjælpe, enten med gode råd, tips og ideer – eller til at skrive hele din historie ud fra din synsvinkel.

Hvis du vælger det sidste, vil du selvfølgelig være med på sidelinjen gennem hele processen, og intet publiceres, før alle parter er tilfredse.

Hvis du er interesseret i at vide mere om en Ugens Profil er du velkommen til at kontakte salgs- og marketingskoordinator Hanne Marie Lou hml@industry-supply.dk eller på telefon 7228 6972.

Prisen på en Ugens Profil er fra 5000,-
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236