23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ardex og Dansk Boligbyg

Ardex
Allan Petersen, markedschef i Ardex, er netop kåret til Årets Gulvmand 2016. Valget af Allan Petersen var ikke mindst begrundet i hans utrættelige engagement, der bl.a. viser sig ved, at han altid står til rådighed, når der er brug for det - uanset om det er gulvlæggeren, entreprenøren, projekterende eller andre, der henvender sig. Ud over rollen som markedschef fungerer Allan som observatør ved DM i Skills samt syn- og skønsmand i byggesager. 

Frank Henriksen, teknisk rådgiver har netop fejret 25 års jubilæum i Ardex. Han blev i 1983 udlært som murer, tog eksamen som bygningskonstruktør i 1991 og har gennem årene løbende udbygget fagligheden. I dag er en af Frank Henriksens vigtigste opgaver at stå for den tekniske undervisning af både murerfirmaer og Ardex’ egne medarbejdere, så de holder sig på omgangshøjde med udviklingen i branchen.

Dansk Boligbyg
Kjeld Skannerup, 37 år, er ansat som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han er tilknyttet et projekt med opførelsen af 272 ungdomsboliger i Aarhus. Han er uddannet elektriker i 1999 fra Herning Tekniske Skole, og som bygningskonstruktør fra VIA University i Horsens i 2008. Han har været ansvarlig for flere renoveringsprojekter og nybyggerier af både haller, kontorer, boliger og et plejecenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093