23948sdkhjf

Trælastkæden DT Group har kig på danske byggemarkeder

Den britiskejede kæde er klar til at byde på de trælasthandler, som en dansk kapitalfond også har kig på at overtage.
Trælastkæden DT Group – det tidligere Danske Trælast – melder sig nu i kampen om at overtage flere af de mindre og mellemstore trælastforhandlere i Danmark.

Koncernen har netop fået bestyrelsens godkendelse til at kigge flittigt efter opkøbskandidater i Danmark.

- Vi er interesserede i at deltage i konsolideringen. Vi vil gerne i snak med dem, som mener, at det er tid til et generationsskifte eller på anden måde er interesserede i et ejerskifte, siger adm. direktør Steen Weirsøe i DT Group til Børsen.

DT Group ejes af den britiske trælastkæde Wolseley, og beslutningen om at forsøge at købe op blandt de mellemstore trælastkæder i Danmark kommer fra bestyrelsen i Wolseley.

Ingen øvre grænse
DT Group har ikke en øvre grænse for, hvor meget virksomheden er villig til at købe op for, men en overtagelse af 10-20 eller 30 forretninger er ikke urealistisk, lyder meldingen fra den administrerende direktør.

Snakken om konsolidering kommer samme dag, som DT Group fremlægger et halvårsregnskab, der viser et fald i omsætningen på ca. 15 pct. til omkring 8,2 mia. kr.

Koncernen har gennemført omfattende omkostningsreduktioner og formåede at holde driftsindtjeningen på 385 mio. kr., skriver Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11