23948sdkhjf

Entreprenør udvider med tømrervirksomhed

Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma har valgt at starte nyt tømrerselskab op som supplement til entreprenørvirksomheden.
Det sker i takt med, at virksomhedens totalentrepriser er vokset gennem de sidste 3-4 år. I den periode har virksomheden tilkøbt tømrerentrepriser ude af huset.

Ved at have tømrerselskab og entreprenørvirksomhed under samme tag, vil man kunne udnytte den åbenlyse synergieffekt, som dette vil have både på indkøb og på koordinering på de enkelte byggepladser.

Det nye selskab hedderJakobsen & Blindkilde A/S Tømrerfirma og vil have domicil på samme adresse som Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma. Firmaets daglige drift varetages af direktør Michael Werner, medejer af Jakobsen & Blindkilde A/S Tømrerfirma.

Nyt firma - nye, gamle opgaver
Det nye firma vil have til opgave at udføre en del af de tømreropgaver, der følger med totalentrepriserne i Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma, men også udføre selvstændige opgaver.

Firmaet vil bl.a. satse på renoveringsopgaver – facaderenoveringer – udskiftning af døre og vinduer osv., hvilket man vurderer vil være fokuspunkter i en tid med øgede krav til isolering og til mindskelse af energiforbruget i den danske boligmasse.

Tilkøb af byggevirksomhed
Man har ligeledes tilkøbt aktiviteterne i byggefirmaet LV-Byg fra Holstebro og overtaget dennes medarbejdere. LV Bygs tidligere ejer Thomas Pedersen er ligeledes blevet tilknyttet Jakobsen & Blindkilde A/S Tømrerfirma.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094