23948sdkhjf

Indkøbscenter i Vollsmose renoveres for ukendt million-beløb

Arbejdet med at renovere det nedslidte indkøbscenter i Vollsmose går nu i gang. Ejeren af centeret vil bruge de renoverings-millioner, der må være behov for.
Dan Mark Ejendomme A/S købte Vollsmose indkøbscenter for 61,8 mio. kr. på en tvangsauktion for et år siden. I dag står håndværkerne på spring for at sætte gang i renoveringen af centeret. Et arbejde, der endnu ikke er sat en fast pris på.

- Vi bruger de millioner, det er nødvendigt at putte i centeret, siger direktør Michael Willaume Andersen til Fynske medier.

Han vil ikke ud med en eksakt pris, men 25 mio. kr. har tidligere været nævnt i forbindelse med centeret.

Arkitekten om det nye, gamle Vollsmose indkøbscenter
Det er arkitekt Kim Skovhus fra Skovhus Architects, der har tegnet det nye indkøbscenter i Vollsmose.

- I dag ligger der en stor ørken af en parkeringsplads mod syd, og centret er helt lukket af mod nord, hvor beboelsen ligger. Det laver vi om. Muren mod nord bliver brudt ned, og vi bygger et helt nyt indgangsparti med trapper, fortæller han til Fynske Medier.

Samtidig laves der en rambla op til indgangen mod syd.

Både ejeren Michael Willaume Andersen, centerchefen Jimmy Vitved og arkitekt Kim Skovhus håber, at de mange millioner kan være med til få så mange forskelligheder ind i centeret som muligt. Således at den ene del af centeret bygges op som en mellemøstlig basar, mens den anden del bygges op som et typisk dansk indkøbscenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143