23948sdkhjf

Kvik skifter ud i direktionen

Køkkenvirksomheden har sagt farvel til Simon Stampe og indlemmer samtidig produktions- og logistikdirektør Poul Fuglsbjerg i direktionen.
Simon Stampe kom til Kvik for to år siden og fik til opgave at foretage en grundig trimning af omkostningerne i organisationen.

Den proces betragtes nu som afsluttet, og derfor skilles parterne i fuld fordragelighed:

- Han blev ansat til at få bedre styr på vores arbejdsgange og forretningsgange. Nu er vi nået dertil, hvor vi skal være, siger administrerende direktør, Carsten Andersen, til Herning Folkeblad.

Krisen afblæst
Direktøren forklarer, at der i den nuværende situation er behov for andre lederkompetencer, end det var tilfældet for to år siden, hvor det var krise, der stod øverst på dagsordenen:

- Vi har gennem krisen i Kvik haft brug for at få mere struktur på tingene. Det har vi fået gennem de seneste to år, og jeg har afblæst krisen. Nu skal vi være mere udadvendte og bygge relationer op igen. Her er der brug for nogle andre kompetencer, lyder det.

I den forbindelse har Kvik valgt at satse på interne kræfter. Således blev økonomidirektør Per Laustsen allerede tidligere på året indlemmet i direktionen, og han får nu følgeskab af produktions- og logistikdirektør Poul Fuglsbjerg. Sammen med Carsten Andersen udgør de fremover Kviks direktion.
Læs mere om: Kvik
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095