23948sdkhjf

Junckers reducerer underskuddet markant

Trods nyt millionunderskud i 2009 kan gulvproducenten glæde sig over en forbedret bundlinje, og ledelsen ser frem mod et mere stabilt 2010.
Stilstanden i byggeriet satte også sit præg på det forgangne regnskabsår hos Junckers Industrier, hvor omsætningen faldt med 22 % til 440,6 mio. kroner.

Alligevel lykkedes det at forbedre 2008-underskuddet på 59,72 mio. til et minus på 25,39 mio. kroner, hvilket primært skyldes stigende dækningsgrad og gennemførte omkostningsbesparelser:

- Vi har brugt 2009 til at fokusere på vores omkostninger og vores arbejdskapital samtidig med, at vi opbygger en vækstplatform, som allerede nu har medført ansættelser af flere sælgere på udvalgte markeder, oplyser administrerende direktør Carsten Chabert.

Sammenlignet med 2008 er omkostningerne reduceret med 42,2 mio. kroner, og det har været udslagsgivende for en forbedring af den ordinære drift i niveauet 30,8 mio. kroner.

Fortsatte forbedringer i 2010
Junckers vurderer, at de fortsat usikre markedsvilkår vil gøre det vanskeligt at opstille egentlige prognoser for indeværende regnskabsår.

Ledelsen forventer dog, at det vil lykkes at forbedre resultatet yderligere og hæfter sig blandt andet ved en stigende ordrebeholdning samt en satsning med øgede salgsressourcer på udvalgte markeder.

Blandt de væsentlige punkter på dagsordenen for 2010 er desuden nedbringelse af gæld samt fastholdelse af det lavere omkostningsniveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078