23948sdkhjf

KPC sælger projekter for 232 millioner

To kommende finanscentre har fået ny ejer.

I foråret 2018 står to nye Danske Bank-filialer klar til indflytning i henholdsvis Odense og Kolding.

De to ejendomme udvikles og opføres af KPC, som netop er nået til enighed med PensionDanmark om et salg.

Pensionsselskabet betaler samlet 232 mio. kroner for ejendommene, som begge er tegnet af Arkitema.

- Vi bygger finanscentre til Danske Bank flere steder i landet lige nu. Og vi betragter det som en blåstempling af vores virksomhed, at Danske Bank har valgt os til at udvikle og bygge de nye finanscentre, der alle får samme arkitektoniske røde tråd.

- Samtidig har vi med salget af de to ejendomme udbygget det gode samarbejde med PensionDanmark, som vi i den seneste tid har lavet en del projekter sammen med både øst og vest for Storebælt, siger udviklingsdirektør Henrik Hoffmann fra KPC Herning.

Ejendommen i Odense er på 6.250 kvadratmeter, heraf 1.700 kvadratmeter kælder. Den er centralt beliggende ved Albani Torv nær rådhuset og den kommende letbane. Ejendommen er under renovering og skal efter planen stå klar til indflytning i marts 2018, hvor Danske Bank flytter tilbage i ejendommen.

Ejendommen i Kolding, der er under opførelse, bliver på 5.617 kvadratmeter, hvoraf 1.500 kvadratmeter bliver kælderareal. Ejendommen, som ligger i Kolding Åpark tæt på banegården, skal efter planen være indflytningsklar i april 2018 og bliver bæredygtighedscertificeret efter LEED Sølv.  

Foruden de to finanscentre i Odense og Kolding opfører KPC og Arkitema for øjeblikket et 11.000 kvadratmeter stort kontordomicil til Danske Bank i Aarhus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128