23948sdkhjf

Aalborg-udvikler allierer sig med Deas

Boligbyggeriet "Stigsborg Brygge" bliver Deas’ første større nyopførte udlejningsprojekt i Aalborg.

Stigsborg Havnefront vil i de kommende år tag form som Aalborgs største nyudviklingsprojekt i nyere tid.

Ejendomsudvikleren Calum er ’tyvstartet’ med boligprojektet ”Stigsborg Brygge”, der grænser op til det 55 hektar store udviklingsområde.

86 lejeboliger består projektet af, og udvikleren Calum har nu indgået en aftale med Deas, der skal varetage førstegangsudlejning samt administration af de nye boliger.

Der er tale om Deas’ første større nyopførte udlejningsprojekt i Aalborg, og ifølge afdelingschef Lasse Rüsz markerer det nye samarbejde en forretningsmæssig udvidelse, som man er stolt over at kunne offentliggøre:

- I vores nye samarbejde med Calum ser vi frem til at bidrage med de erfaringer og kompetencer, vi i Deas har fra en lang række nyopførte udlejningsprojekter i blandt andet København og Aarhus. I øjeblikket er ejendomsbranchens opmærksomhed rettet mod Aalborg, der er i rivende udvikling. Og vi er altid glade for at være med helt fremme, når nye byområder skabes, som vi i øjeblikket ser det ske med Stigsborg, siger Lasse Rüsz.

Udlejningen af de første 43 lejligheder igangsættes i juni, og de kommende lejere får nøgler til deres nye boliger primo 2018.

Licitationen – Byggeriets Dagblad bragte i sidste måned en større artikel om udviklingen af Stigsborg Havnefront. Læs den her (kræver abonnement):

Parkkvarter bliver første etape af kæmpeprojekt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126