23948sdkhjf

Kapitalforhøjelse åbner for nye opkøb

Koncernen nyder stor økonomisk opbakning fra sine ejere, og trods et stort 2009-underskud kan en udvidelse af forretningen derfor blive aktuel i 2010.
Interbuild har netop offentliggjort et 2009-underskud på 136 mio. kroner , men det er ikke ensbetydende med, at der skal tænkes defensivt i 2010.

Tiltroen blandt koncernens ejere – herunder hovedaktionær LD Equity 2 – er stor, og Interbuild er i alt blevet tilført i 80 mio. kroner, hvilket sikrer et solidt likviditets- og kapitalberedskab:

- Den finansielle opbakning fra ejerne understøtter vores tro på fremtiden. Samtidig giver det os den finansielle styrke til at stå igennem 2010, samtidig med at vi kan finansiere koncernens aktiviteter, herunder eventuelle opkøb, siger administrerende direktør Poul B. Kirkegaard.

Branchen har for mange aktører
Interbuild var i 2009 involveret i flere handler; blandt andet salg af Høeg Hagen & Co. og opkøb af Hydro Nail. Sidstnævnte handel var med til at styrke koncernens position inden for produktion af spær og træelementer.

- Vi ser et fortsat behov for en konsolidering af markedet, der stadig, i forhold til det fremtidige aktivitetsniveau, har for mange aktører. I den forbindelse holder vi alle muligheder åbne for nye opkøb, som passer ind i vores eksisterende portefølje, så vi kan bevare og styrke vores position som en aktiv og betydende aktør på de relevante markeder, slutter Poul B. Kirkegaard.

Interbuild består af selskaberne Palsgaard Træ A/S, Lilleheden A/S og Plus A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11