23948sdkhjf

Totalrådgiver til fremtidens plejehjem fundet

Styregruppen bag Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune har nu fundet sit rådgiverteam til et projekt, der rummer langt mere end blot ældreboliger.
Efter en prækvalifikationsrunde, hvor 25 teams meldte ind, blev syv teams udvalgt til at komme med tilbud på projektet.

Og vinderen er....
Det vindende team består af ingeniørfirmaet Grontmij Carl Bro, Østergaard Arkitekter, Nørkær+Poulsen Arkitekter, landskabsarkitekterne fra Metopos samt den eksterne konsulent Innovation Lab.

Teamet er valgt ud fra en række kriterier, hvor der især er lagt vægt på pris, arkitektonisk kvalitet og evnen til at projektere fleksibelt, evnen til styring og overholdelse af tid og økonomi, evnen til at projektere bæredygtigt, energi- og miljørigtigt og evnen til at integrere velfærdsteknologi.

Styregruppen, og ikke mindst byggegruppen, ser frem til et konstruktivt samarbejde, hvor tanker og idéer nu skal omsættes til streger og forslag for plejehjemmets bygning og indretning.

Om Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune
Projektet ”Fremtidens Plejehjem - Trivsel og Teknologi” er et forsøg på delvist at se ind i fremtiden og sikre, at kommunen/kommuner også fremover er optimalt gearet til at tilbyde den bedst mulige service til ældre plejekrævende borgere.

Det skal ske ved at skabe en fremtidsorienteret arbejdsplads, hvor rutineprægede ressourcer frigøres, dels for at ressourcerne i større grad anvendes til trivselsfremmende opgaver, og dels for at sikre tilstrækkelig personalerekruttering.

Fremtidens Plejehjem kommer til at bestå af ca. 70 almene ældre-/plejeboliger med tilhørende servicearealer, aktivitetscenter, administration og fællesarealer og omfatter nybyggeri på ca. 7.000 m².

Visionen med Fremtidens Plejehjem er at trække samfundet udefra ind i plejehjemmet, ved bl.a. at skabe et strøg, som skal emme af liv med restaurant, butikker, museum, kosmetolog, motionsrum og genbrugsbutik.

Byggeriet af Fremtidens Plejehjem ventes at begynde november 2011 og stå færdigt juni 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109