23948sdkhjf

Raunstrup henter ordrer for 60 millioner

Efter en periode med stilstand oplever Raunstrup Tømrer nu, at der atter er ved at være gang i byggeriet.
I løbet af de sidste to måneder har Raunstrup Tømrer skrevet kontrakter for mere end 60 mio. kroner fordelt på afdelingerne i Århus og Vejle.

Desuden har virksomheden en hel del tilbud ude, som formentlig også vil blive til ordrer i løbet af sommeren, og generelt ser Raunstrup lyst på mulighederne i en branche, hvor aktiviteten så småt begynder at vende tilbage:

- Nu er private kunder også begyndt at ringe omkring større projekter, og det plejer at være et tegn på, at der er ved at komme gang i hjulene igen, vurderer afdelingsdirektør Jørn Hermannsen.

Godt købmandskab er vejen frem
Afdelingsdirektør i Århus-afdelingen, Jesper Juul Troelsen, er ikke i tvivl om, hvorfor den aktuelle succesrate er så høj:

- De seneste år har vi arbejdet meget med at optimere alle processer i byggeriet, og senest har vi optimeret vores indkøbspolitik og revideret vore indkøbsaftaler. Det har givet en del besparelser på materialer, at vi nu kan købe større mængder, og det får både store og små kunder glæde af, fortæller han.

Desuden har virksomheden prioriteret at gå i dybden med projekterne for at finde alternative løsninger og dermed sikre et bedre og mere konkurrencedygtigt projekt.

Raunstrup Tømrers seneste ordrer omfatter blandt andet nybyggeri på Ladegårdskollegiet i Århus, renovering ved Marselisborg Sygehus og en tilbygning til Paderup Gymnasium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078