23948sdkhjf

JKE stiler mod nul-resultat

De første måneder er forløbet som forventet, og det styrker troen på, at det i 2010 vil lykkes at stoppe underskuddet.
Hos nordjyske JKE Design endte 2009 med et underskud på 14 mio. kroner før skat, og det primære fokus i indeværende år har derfor været at undgå røde tal på bundlinjen.

Ifølge Erhvervsbladet udvikler den plan indtil videre som forventet. Administrerende direktør Erik Theill fortæller således til magasinets website, at 2010 er indledt i overensstemmelse med budgettet:

- Målet i år er at stoppe tilbagegangen og stoppe underskuddet, så vi går efter at komme ud med et nulresultat. De første måneder af året er gået som forventet, og vi har ingen forventninger om nogen stor omsætningsfremgang, siger Erik Theill, der for godt 1½ måned siden afløste Henrik Nørgaard som øverste chef hos JKE.

Nye butikker undervejs
Erik Theill vurderer, at det vil tage 3-4 år at nå tilbage til niveauet fra perioden 2005-2007, hvor omsætningen lå omkring 200 mio. kroner.

Væksten skal blandt andet sikres gennem en udvidelse af forhandlerkredsen, der pt. tæller 47 butikker i Danmark og Norge:

- Vi har det bredeste sortiment, og vi får næsten dagligt henvendelser fra forhandlere, der er interesserede i at sælge for os. Så får nok lidt flere forhandlere, slutter JKE-chefen.
Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094