23948sdkhjf

Lang vinter koster hos Davidsen Partnere

Årets 1. kvartal endte med et noget større underskud end budgetteret, men ledelsen fastholder forventningerne om et overskud på 10 mio. kroner i 2010.
Det hårde vintervejr lagde en markant dæmper på aktiviteten hos Davidsen Partnere i de første tre måneder af 2010.

Entreprenøren med afdelinger i Fredericia, Århus, Esbjerg og Glostrup hentede i perioden en omsætning på 94 mio. kroner, hvilket er 40 mio. lavere end ventet.

Det medførte et underskud før skat på 7,8 mio. kroner mod et forventet underskud på 1,8 mio. kroner.

- Årsagen til budgetafvigelsen på såvel omsætning som resultat før skat skal henføres til den usædvanligt hårde og lange vinter, som har betydet, at aktiviteten inden for en række af vore forretningsområder i hele 1. kvartal 2010 enten har været indstillet eller reduceret i omfang og med en lav effektivitet på grund af vejrliget, oplyser bestyrelsesformand Ole Davidsen.

Virksomheden vælger dog at fastholde sine forventninger til 2010, der således fortsat lyder på en omsætning i niveauet 750 mio. kroner og et resultat før skat på 10 mio. kroner før eventuelle reguleringer på grunde og ejendomme til salg.

En væsentlig årsag hertil er en solid ordrebog på 581 mio. kroner, hvoraf de 415 mio. er til udførelse i 2010. Det betyder, at 68 % af den budgetterede omsætning i 2010 enten er udført eller i ordre til udførelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094