23948sdkhjf

Jeudan fortsætter væksten

Omsætningen er øget med 20 % i første kvartal, og ovenpå en vellykket kapitaludvidelse forbereder ejendomsselskabet sig nu på nye opkøb.
Jeudan budgetterede forud for regnskabsåret 2010 med et driftsresultat på 240-265 mio. kroner, og de forventninger fastholdes ovenpå et vellykket første kvartal.

Her har virksomheden realiseret et driftsresultat 51 mio. kroner, hvilket er 16 % bedre end sidste år. Omsætningen er i perioden øget fra 180 til 216 mio. kroner.

- Jeudan fortsætter sin udvikling og fremlægger endnu engang et solidt regnskab. Denne udvikling skal fortsætte gennem fokus på den daglige betjening af kunderne, på driften af vore mange ejendomme og på det løbende cash-flow, siger bestyrelsesformand Niels Heering.

Han fremhæver samtidig Jeudans nyligt overståede kapitaludvidelse, hvor det lykkedes at hente et provenu på 1 mia. kroner.

- Vi er hermed klar til at fortsætte sidste års investeringer i velbeliggende ejendomme i København - hvis det kan ske på et lønsomt grundlag, lyder det fra bestyrelsesformanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094