23948sdkhjf

Flere køkkenjobs i Aulum

Siden Kitchn A/S blev hjemsted for produktionen af Bigaconcept-køkkener, er medarbejderstaben udvidet med cirka 20. Øget omsætning på det seneste giver tro på mere.
Efter et par år med svære udfordringer ser man nu fortrøstningsfuldt på fremtiden hos Kitchn i Aulum.

Siden virksomhedens ejer, Skandinavisk Køkkengruppe, i november besluttede at flytte produktionen af Bigaconcept fra Hjorthede til Aulum, har Kitchn fået tilgang af 20 nye medarbejdere.

Og endnu flere kan være på vej til fabrikken, som efterhånden dækker en stor del af markedet:

- Kitchn er nu centrum for produktion af hele tre typer køkkener, da vi også producerer Nettoline, og med tre brands i samme hus har vi en unik mulighed for at dække en større del af markedet lige fra den midterste del af lavprismarkedet til den nederste del af topmarkedet, siger administrerende direktør Anders Hornebo.

Webhandel og butikker i England
Indtil videre har 2010 været et år præget af små op- og nedture; først med en pæn omsætning, dernæst nedgang og så senest igen en kraftig stigning i omsætningen:

- I køkkenbranchen bliver vi ramt som nogle af de første, når handel med fast ejendom stopper, og samtidig bliver vi som de sidste påvirket positivt, når der atter kommer gang i salget af fast ejendom. Jeg håber meget på, at de positive tegn, vi ser netop nu, også for alvor vil slå igennem for os, siger Anders Hornebo.

Han fortæller, at der netop nu arbejdes ihærdigt på at skabe ny omsætning. Blandt andet er nye forhandlere af Bigaconcept og Nettoline kommet til, og desuden har man planer om at etablere butikker i England samt en portal med nethandel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116